Ұлттық мәдениет пен ұлттық құндылықтар арақатынасы - Шанбаева, А. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Мақалада ұлттық мәдениет пен ұлттық құндылықтардың өзара байланысы талқыланады.