Адамгершілік құндылықтарды жетілдіру бағыттары - Бияздыкова, К. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Бағыттар қарастырылған нормадағы құндылықтарды басқару ғаламдық шарттар.