Жастардың бойында рухани құндылықтарды қалыптастырудағы діннің рөлі - Масалимова, А.; Борбасова, Қ. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Жастардың рухани құндылықтарын қалыптастырудағы діннің рөлін талдады.