Постмодернизм ұғымы нені білдіреді ? (Талдау жасау ) - Хамзеев, Б.; Қазиева, Ж. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Өкінішке орай, бүгінгі таңда ең көп қолданылатын постмодернизм тұжырымдамасы. ХХ ғасырдың соңындағы мәдениет салаларындағы постмодернизм, өнер, философия, ғылым және саясат қоғамда кездесетін көптеген құбылыстар. Постмодернизмнің басты мәселесі - мағынаны анық түсінудің жеткіліксіздігі, айқын және қызықты, теледидар жиі кинофильмдерде, журналдарда, өнерде, әдебиетте естіледі.