Ортағасырлық арабтілдес фәлсафадағы адам кемелділігі мәселесі - Құрманалиева, А. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Осы мақалада адамның мәселесі ортағасырлық ислам философиясы қарастырылады