Ч.С.Пирс шығармашылығындағы күмән мен сенім – ойлау формасы - Турганбеков C. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Бұл мақалада Чарльз Пирстің кітаптары қарастырылған прагматизм философиясы және негізгі проблемаларды талқылайды: логикалық ойлау және ғылыми әдістер.