Эрих Фроммның әлеуметтік жобасы: сау қоғам құру және жаңа адамның қалыптасуы - Сагидолдина, М. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Мақалада Эрих Фромның философиялық көзқарасы талқыланып, салауатты қоғам құру және әлеуметтік жобаға жаңа адамның қалыптасуы.