Қазіргі дінтанудағы жаңа діни ағымдарды анықтау мәселесі - Байтенова, Н.; Борбасова, Қ. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Мақалада діни шіркеуді анықтау мәселесі қарастырылады.