ҚР саяси тұрақтылыған қамтамасыз етудің негізгі аспектілері - Төлен, Ж. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Бұл мақалада Қазақстанның саяси тұрақтылығын қамтамасыз етудің негізгі аспектілері талқыланды. Қоғамдағы этносаралық және конфессияаралық қатынастарды талдайды.