Орталық Азиядағы геосаясат пен субаймақтық мүдделердің қарама -қайышылығы - Жунисбеков, Е.; Молдахмет, Б. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Мақалада Орталық Азия аймағының геосаяси дамуы, негізгі қауіп-қатерлер, сондай-ақ аймақтық мемлекеттердің қайшылықтары талданады.