Әл-Фараби және музыкалық ойдың философиялық сипаты - Аликбаева, М.; Рыскиева, А.; Рыскиева, А. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Мақалада музыканың проблемалары талқыланады әл-Фараби